Osvrće na svog imenovanja, Na Hellberg rekao, "Catena Mediji su jedan od vrsta kompanije sa uvjerljiv povijest, skoro bez presedana rasta i velikih potencijala kako da poveća tehnologija mjesta nijedan čovjek je nebo.

Njegov dosije je dokazano u M&, stvarajući snažne rast, organizacione efikasnosti i unapređenje operativni profit. U prethodnim zadatke, on je pokazala jak kapacitet za uspješno vozi napredak u pretvarajući tržišta." Prije nego trenutna sastanak, Po Hellberg je DIREKTOR za Malta na osnovu igara kompanija Nordijskim Igara Grupa Ltd.gdje je završio divestment firme da Betsson AB kako povećati šanse da pobjedi u rulet. Malta na osnovu nastup marketing kompaniju, Catena Medija plc (CTM:Stokholmu) nedavno je objavio da firma je Odbor Direktora imenovala Po Hellberg (zamišljao) kao svoj novi Izvršni direktor kako da poveća warframe slot.
Hellberg također ima veliko globalni komercijalni iskustva sa online industrije, IGaming, elektronike, izdavačku i mobilni telekomunikacija provalimo u banku opet slobodan termin. Osvrće na sastanak, Predsjednik Odbora, Catena Medija plc., Kathryn Moore Baker, je rekao, "Mi smo vrlo počašćeni što postigli dogovor sa Per, koji je solidan digitalni pozadini i izuzetnog iskustva u vodi globalne timovi upravljanje brzom rasta pauza da banke slot pregleda.