Od 100 dolara da se kladim, i planeti Zemlji gasiti da postoji doći januara 1, 2019, da li bi platiti "lucky" pobjednik $50,000 u pretpostavlja zagrobni život (čini sigurna stvar za Paddy) da li pravo ili vodu pobedi u pokeru. Nalazi samo 40 milja iz Sjeverne koreje granice, i uprkos Južnoj Koreji Predsjednik Mjesec Jae-u je naporima da nađem rješenje prema Sjeverne koreje sportista učestvuje, Kim je rekao da je ovo tjedan da njegova zemlja bi se odreknem predstojeće igre da li fleš pobijediti poker.
Iako Sjeverna Koreja je vjerovatno preskače sljedeći mjesec Igre, zemlja izgleda spremna da zovem miru primirje tijekom međunarodnog spektakl. "On je iz moje ruke, Ako su mali, još nešto mora biti mala.' Ja ti garantujem, da nema problema," Trump rekao da je zapanjen publiku da li vpn posao za online pokeru.
Po Demokratska narodna Republika Koreja vijesti uslugu (DPRK), trebalo bi da Sjeverna Koreja stazu u "lutka Olimpijadi," zemlja "će osvojiti sve medalje." Kao za šanse da Sjeverna Koreja ponude za Ljeto ili Zimskim igrama, i samo za one koje najvise pacijent kockari, Paddy Moć pita, "da li Će Sjeverna Koreja službeno ponudu za Olimpijadu u narednih 50 godina?" Šanse su trenutno na 10-1 ruke u teksasu holdem rang. Olimpijade početi u 36 dana u PyeongChang, Južnoj Koreji.

Tokom svoje godišnji Novu Godinu Dana adresu, Kim je rekao "cijeli kopno od NAS je u dometu naših nuklearno oružje, i nuklearne dugme je uvijek na stolu u moj ured." Trump odgovorio preko Twittera, kaže, "da li Će neko od njegove osiromašenog i hrana, gladna režim molim vas javite mu da i ja imam Nuklearne Dugme, ali to je mnogo veće & moćnije od svoje, i moj Dugme radi!" Sa vezu naizgled sve više nemogući dnevnik, Paddy Moć otvorio red da pita da li je svijet će se završiti u 2018, uz sadašnje liniju kod 500-1 ruke u pokeru šta je jače od čega.