Daniel Eskola, DIREKTOR u Opusti se Igara, rekao je: "Ovaj sporazum sa Max Pobijediti Igara je sjajan primjer pozitivan tržištu prijem da je naš jedinstveno zajednički pristup studio partnerstva ostvaruje. Sporazum ilustruje snagu Srebrni Metak partner program Malta, 18 februara 2019 – Opusti se Igara, novi nekog sadržaja provajder i distribuciju platforme, ima dalje unaprijeđeni okviru svog Srebrni Metak partner program, udaranje dogovor sa Max Pobijediti Igara kocka dobitak oporezovati u kanadi.
Po najnovijim kockanje vijesti od Calvin Ayre. Mediji kontakte: [e-mail zaštićeni] O Opusti se Igara Opusti se Igara Grupa je osnovana u 2010, s ciljem pojednostavljenje B2B sadržaja isporuka za moderne iGaming pejzaž kocka dobitak oporezovati u kaliforniji.

Uređeno tržišta su i na srce svojih strategija rasta, sa dozvole držao u više nadležnosti uključujući: na Malti Igara Autoritet, Alderney Kockanje Kontrolu Komisije, UK Kockanje Komisiju, i danski Kockanje Autoritet. Max Pobijediti Igara će dati novi i ekskluzivni sadržaju, uključujući i pruža dvije potpuno novi naslovi u 2019 to znači da je srce na poker. "Max Pobijediti Igara je uzbudljiv novog dobavljača sa jakim povijest dokazala isporuka i nadamo se da ćemo gledati kako će odneti na tržištu." Martin Mitrovich, DIREKTOR u Max Pobijediti Igara, rekao je: "Opusti se Igara ka otvorenim dijaloga, čist put do tržišta i komercijalnih struktura stvarno pozvao nas, zajedno sa pristup impresivan nivo regulatorne stručnost to znači da je hladan poziv u poker.