Britanski lutriji mašine i igre inovator Međunarodni Igru Tehnologija (IGT) je objavila da je njena IGT Globalne Rješenja Korporacije podružnica je potpisan dvije godine produženje na svoju trenutnu scratchcard dogovor sa Minesoti na Lutriji riječ znači koja otkriva kockanje. U London-sa sjedištem firma je koristio službenu izjavu za štampu da prijavite da je njen podređeni je snabdijeva Američki lutriji operater s dometom od 'veoma uspješan trenutku igre od 2010' i sada će biti nastavlja vezi, dok je bar junu 2022. All-inclusive dogovor: IGT naveo da je poslužio kao Minesoti na Lutriji je tehnologija i nacrtati zasnovana na lutriji sistema provajder za 18 godina, sa novi dodatak štaviše obuhvata nastavila zalihe 'sveobuhvatan domet instant kartu usluge' obuhvata grafički, istraživanje i analitičke funkcije, kao proizvodnja i štampanje dužnosti kako da uradim dijamant kasino pljačku sa prijateljima. Uspješno saga: Jay Gendron, Lutriji Šef Operativnog za IGT Globalne Rješenja Korporacije, koristili za štampu da proglasi da njegova firma 'je uzeo multi-talenata pristup pruža Minnesota Lutriji sa uspješne instant karte i ranije ove godine vidio njegovu Punu od $500s i Moć $10-označio se kreće od igre postati operater je najbolje prodavanog $5 i 10 dolara igara, to jest'.
Pročitala sam izjavu od Gendron.. kako jaje rulet pol otkrivaju. "Smo ponosni radi ruku pod ruku sa Minnesota Lutriji da dizajn zabavne igre na osnovu brojna istraživanja, igra strateško planiranje i marketing.

Mi očekujemo isporuku ovih igrača-bez smisla usluge i inovativne sadržaja u naredne dve godine kao što smo i dalje pomoći osigurati Minesoti na Lutriji je uspjeh." Produktivno partnerstvo: Za svoj dio i Wes Šteti, Operacija Direktor za Minesotu Lutriji, najaviti desetogodišnja veza između njegovu organizaciju i IGT Globalne Rješenja Korporacije unaprijed od izgovaram to firma imao je pomagao u uzima Puno $500s porodica instant-pobijediti naslova iz koncept da okosnicu naš ogrebotina igru crtu.' Šteti' izjavi... "Svaki put kad se neko igra Minnesota Lutriji igra, to stvara sredstva za podršku Minnesota je okruženje i država usluge tako važno je da isporučimo zabavno igrati igrice i stilove za koje naši igrači su u potrazi kako da uradim kockanje online.
Drago nam je da IGT Globalne Rješenja Korporacije će biti nastavlja da nam pomogne pružamo kvalitet ogrebotina igre i dozvolu imovinu igre koje naši igrači želim za slijedeće dvije godine." kako lako kupiti u slot.