Najnoviji izveštaj iz Kancelarije javnog Tužioca otkriva da je New Jersey sportsbooks postavio sportski kladim drškom od $743 miliona u februaru sledeći prodaju vip slot ne radi. Februar je drškom .. kako da budeš sigurna u kasinu. je bio najniži od augusta 2020 predstavlja 22.5% kap od januara je sportski kladim drškom od $958.7 miliona kako da budem bogat u kockanju. Zajedno sa svojim kladim partneri FanDuel Kladionice i PointsBet, Meadowlands još jednom dominiraju tržište sa sportskim kladim prihoda od $je 27,2 million.

By poređenje, najbliže konkurent, Odmarališta Digitalni i njegovi partneri DraftKings i FOX Kladim se, generisane samo $7,7 miliona kako da budem uspešan na blackjack. BetMGM, povezanog sa Borgata generisane $5 miliona u prihoda najbliži kazina i hershey park.
Maloprodaja sportsbooks na broju vrlo malo kao 92.8% svih New Jersey kladim tokom mjesec februar je izvršena online. U Londonu, Natasha je bivši sportski novinar sa iskustvom radim za neke od najvećih sportista & marke u svijetu sporta i iGaming. Kockanje Vijesti Sajt od DDM najbliži kasino da hesperia ca.