Tharoor planove predstaviti svoj račun prije nego što je Lok Sabha, donji Kuću Parlamenta za Indiju, čim dnevnom redu dopušta blackjack šta da radim 16..
Bez obzira na legalnosti od kockanja, dodatne dobrobit namještanje zakone će osigurati da ne samo da su opklade fer, ali prosječna ljubitelji sporta će imati više legitimno proizvod da gledam blackjack šta da radim karton. Prije samo nekoliko tjedana, tamo je bio i natrag između Amar Singh, jos jedan clan parlamenta, i Ravi Shankar Prasad, Ministar pravde i Pravde, na šta treba da se radi o ilegalno kockanje besplatno slot mašina aplikaciju pobijediti pravi novac. Indija je možda dobro za smatraj ovo je bill besplatno slot mašina android aplikacije.

Glaws izveštaje da je Sportski (Online Igre, i Sprečavanje Prevare) Bill, 2018 će se regulirati integritet sportski od regulisanja online kockanja, i kažnjavanje sportski prevare i meč popravlja. Nije kao da prosječna Indijanac veslača želi da brineš o gubitku člana obitelji kockanju besplatno slot mašina aplikacije za iphone.