Kako si pobijedio Tony?Ne znam. Pa to je zagonetka je napisana. Takmičenje će se vidjeti Henryja Cejudo (15-2) odvesti na Dominik Cruz (22-2) za UFC bantamweight prvenstvo šta treba da znam za poker. Cejudo je dobio svoje prošle pet borbe u impresivno mode, uključujući pobjeda i brani UFC flyweight titulu prije glavno da krunu da se fokusiram na bantamweight divizije šta znaš o slot mašine.
To cini ovo kritičnim meč za obojicu, i dalje je uzbudljivo za fanove čak i bez Nurmagomedov u igri šta da znate ... pre nego kockanje. A opet, ima potencijala za co-glavni događaj da zasjeniti finalna borba ove večeri šta da znam prije odlaska u kasinu.

UFC 249 oznake nešto se vratiti u normalu za sport svet, kao da će to biti prvi veliki živjeti sportski događaj u Sad-u skoro dva meseca. Gaethje je kasno zamjenu za Nurmagomedov, tko je planirao da se borim Ferguson ali završila zaglavljen u Rusiji nakon pokušaja biti na pravom mjestu, u pravo vreme, da dobijemo oko putovanja ograničenja najbolja mjesta na bovada 2021. "Gdje su u?Očigledno su se vratili kući pokušavajući da karantenu i ovdje smo lomi karantenu." Sa obje Ferguson i Gaethje znao za proizvodnju akciju-spakovala borbe, ljubitelji bi trebalo očekivati uzbudljivo glavni događaj.

A ako neće, on će pokušati i pucali iz svemira, u sred Kavez najbolja mjesta na aplikaciju radnje.