Vjerojatno stoji kao dobra prilika da se kao apsolutno ništa. šta je šaljivdžija u pokeru.

Adelson, naravno, je poznat po tome da baci njegova težina – preko njegovog bankovnog računa – oko na izborima ili dvije, i sa Scott kao Republikanac aktuelni (Crist je također Republikanac kada je bio guverner, ali je od prešao na prvu biti Nezavisna, i sada Demokrata), Scott nema sumnje da bi mogao koristiti u Pijesku DIREKTOR je podršku šta je ometanje u pokeru. Las Vegas Pijesak DIREKTOR Sheldone Adelson ponekad lobira za kockarnice i ponekad lobira protiv njih (kao u njegove ogromne anti-online kampanju za protekle godine), ali šta god da radi, radi to s užitkom i puno novca šta je izlet u kasinu.
Nakon toga, plemenske starešine nisu planirali da se povučemo lagano; Seminole Igara DIREKTOR Jim Allen navodno rekao skautima od Pijesak i Genting kada su prvi put počeo svoje guraj prije dvije godine "[to pokazuje] je Seminole dama, tamo, to nije da je neko iz Las Vegasa," misleći na slike na Floridi zastavu šta je john r kockanje sada. Baca više vatru na ovo već zapaljiva situacija je stvarnost da Seminole pleme donirao kul pola miliona Scott je rebid kampanju prošle godine: najveći jedan politički donaciju napravio za godinu kako da se kocka i pobijediti rulet. I borbene linije su privučeni drugdje, previše: ne iznenađujuće, ukopani Floridi ikona Walt Disney Co.je napravila svoje stavove glasno i jasno na svoje protivljenje da kasino proširenje u državi, i sacuvala sa $1,7 miliona proširila među delegati u protekle dve godine. Ona hoće da se završi "sea of love [to je bio mućka levo-desno u kampanju blagajne" i kaže da je samo zakon protiv toga će poslužiti kako da koristi više predstraža mjesta stanju raspadanja 2.

Ipak, novac govori i znaš što hoda, tako prošle nedelje Floridi je Senat Igara Odbora Garrett Rišter je obećao da vam predstavim novi zakon koji dozvoljava za dva odmaralište kasina da bi mogla ići u Broward je i Miami-Dade counties.