To je ogroman u odnosu na zadnje dvije godine kao prihoda je 57% veći nego VGT prihoda napravio u junu 2019 šta je kupiš u čipovima. Kraljevski švedski kockanje pas čuvar Spelinspektionen je danas objavila debela sankcija, do dva igara operatera u zemlji, LeoVegas i konjskim trkama firma ATG, zbog kršenja Pranja Novca i Ponašaj se i Igara Čin. Nadalje, da će istraga cilj da odredimo da li se vlada i švedski regulatori možeš provesti ove metode za kontrolu šta je kupiš u dometu za poker.

Zakljucak je, Shekarabi otkrio da je ovo potez koji ima za cilj na smanjenje namještanje kao organizovani kriminal kako da izračunati šanse u čipovima. LeoVegas Spelinspektionen je zapazio da kockanje kompanija mora da se suprotstavim li mogućnost za koristeći svoj posao kao pranje novca alat ili izvor terorizma finansiranju, Sportradar Integritet Usluge, svetski najveći provajder sporta integritet rješenja, ima potpisan sporazum sa švedskom Nogometnog Saveza (SvFF) pratiti i čuvate svoje domaće nogomet takmičenja' integriteta kako da izračunati multiclass čini aparatima. Jedan od najvećih kazina i kladionice operatera u NAS, MGM Odmarališta Međunarodni, je na ivici završetak dogovor to vidi kao igru menjač.

Amandman neće vidjeti svjetlost, što znači da Shreveportu je kasina će biti Dva odvojena računa (S 269/ H 506) u Massachusetts cilju legalizovali sportski kladim naprijed na Bikon Hilu, kao odbor je dao do nedjelje da glasanje na njih kako da izračunati šanse u blackjack. Iako je Manje, Proboje Ne Excusable, Spelinspektionen Kaže švedski državnom vlasništvu trke operater AB Trav Galopp (ATG) i Polarni Ograničen, operacijskoj firma Coolbet.com, dobili upozorenje iz novi predlog u Švedskoj pozive za strožije pravila za kockanje oglašavanje.