Intercash je pokrenule svoje popularna WinningsCard obećavajuće operatera ne vjeruju transakcije. Online igre industrije platni kartica je bio ovde neko vreme i dozvoljava igrača na vrhu i novac na nekoliko mjesta, bez potrebe za posrednik posao u krunu kasino melburnu.
Intercash bit će u sledeće nedelje je LED Potpuno Igara Šou, sa DIREKTOR Patrick Seguev rekla: "uzbuđeni Smo izvršni članovi MasterCard Prepaid, Andrew Johnstone i Lee Russell, prisutan u našim kabini tijekom tradeshow kako se igra rulet. Oboje svom timu, i naša je spremna da odgovori trgovac pitanja o poseban program." Kocka vredna provajder Međunarodni Igru Tehnologija (IGT) lengthened njena dozvola sporazum sa proizvođač igračaka Hasbro kako se igra rulet u kasinu. Uvjetima dogovora dozvoliti IGT da distribuirate online igre na osnovu marke kao što su Monopol, bojni Brod i Transformatori kako se igra rulet u kasinu. Novi sporazum vodi do kraja 2014 i daje im ekskluzivna prava na legalizovali nadležnosti witcher 2 hagard kockice poker buba. U smislu ništa novi dogovor može donijeti Gideon Bierer, izvršni direktor IGT Interaktivni, rekao je: "radujem se razvijaju nove inovativni i igre koje prednost Hasbro zarazno je igara brendove. Lansiranje Monopola Plus ovog proljeća će biti prikazano uzbudljivo i ogroman inovacija." IGT također talase zbogom Majkl Probert koji se kreće ovamo da Zgrčena Tehnologija nakon sedam godina u firmi. On postaje Zgrčena je Evropska generalni direktor za Interaktivni, divizija koji je napravila firma samo mjeseci.
U svoje vrijeme na IGT on je bio klijent usluge direktor i prije toga proveo kao UK uživo na loša strana toga Igara. Po najnovijim kockanje vijesti od Calvin Ayre witcher 2 kockanje monk relikvija.