"Naša trenutna sportsbetting zakoni van dodira sa stvarnošcu da okrećemo desetine miliona Amerikanaca u kriminalci za jednostavno čin uživaju u koledžu košarku," pročitati u ponedjeljak izjavu od Freeman kako se igra rulet u kasinu.
Ali, grupa je otkrio da samo oko $300 miliona ovaj iznos je postavljen na biti legalno kladio kroz sportsbooks u Nevadi. Da je bolje da ilustrujem svoju tačku, Američke Igre Udruženje detaljne to otprilike 10% Sjedinjenih Država odrasle stanovništvo se očekuje da će učestvovati u stvarnom novac 'martovsko Ludilo' držač takmičenja ove godine i u procesu da provedem oko $3 milijarde uprkos činjenici da je oko dve trećine države trenutno zabranjuju tako aktivnosti witcher 2 hagard kockice poker buba.

Ratifikovanih 1992, PASPA uvela širom zemlje zabranu na sve sportsbetting u Sjedinjenim Državama sa časnim iznimke od lokacije koja se nalazi u americi Delaware, Oregon, Nevada i Montana witcher 2 kockanje monk relikvija. Američke Igre Udruženje je objavio da punters u Sjedinjene Države se očekuje da se kladim oko 10 milijardi dolara na 80 izdanje ovo godišnji košarku burleske, što ima u toku je jučer, a treba završiti na April 2 u San Antonio je 39,000 mjesta Alamodome witcher 2 olupine kockice poker. "Propali federalni zabrana sportsbetting je stvorio ilegalni [i] neregulisanih sportsbetting tržištu to ponuda nula zaštitu potrošača i stvara nula prihoda za državu i plemenske vlade," pročitati izjavu od Freeman witcher 2 kockice savet.