Trebalo koraka ka postizanju tog cilja sa novu pošiljku regulatorna odobrenja dobila ove nedelje kazinu na ligne švajcarskoj avec bonus sans depo. Dve države konjskim trkama provizije i jedan igara kontrolu odbor ove nedelje je potpisao transakciju, što će napraviti najveću domaće igara kompanija u smislu broj lokala šta je ček podići u pokeru.
Kompanije rade ukupno četiri Hawkeye Državne imovine pod Otoku Kapri, Harrah je i Potkovica brendove. Kad smo kod srednjeg Zapada, Iowa regulatori očekuje da razmotrite ERI/Cezara brak sledeće nedelje što je cool u pokeru.

(NASDAQ:CZR) u prvoj polovini ove godine. Dok su tu koncentraciju zabrinutosti u Nevadi, regulatori tamo vjerovatno će odobriti dogovor, jer Eldorado mogao, i Cezara već ima, divested mjesto u sjeverni dio države.
Dozvolu od države trke komisija je potrebno, jer, kao dio kupovinu, Eldorado postaje Harrah je Louisiana Padove šta je došao da se kladim u čipovima. Louisiana Igara Kontrolu Odbor (LGCB) odobrio sticanje ranije ovaj mjesec.

Sa IGB odobrenje u torbu, ERI još uvijek treba dozvola od još 15 države završiti Cezara preuzimanje šta je novčić u kockanju.