Globalne Poker Indeks nastaviti njihova beba korak pristup prema elevacija pokera kao oblik zabavu objavljujući uzbudljivo dogovor sa visoki američki mediji brend nijedan čovjek je nebo pratilac aparatima.

Alex Dreyfus se nastavlja njegovu misija uzeti poker na drugu planetu nakon najava novi partnerstvu sa SAD DANAS Sportski Media Group uni kuru togu rulet ograničena serija. Sport kao što je NFL, MLB, NBA, NHL, Golf, NASCAR, UFC i Fantazije Sportski trenutno dominiraju naslove uni kuru togu rulet olovku 0.5 mm m5-1017. Jason Ford, POTPREDSEDNIK za Marketing u Sportu SAD DANAS Sportski Media group, čini se da mu je prst na poker je puls kada je prepoznao u saopštenje to Globalne Poker Indeks je učinio više od bilo koje druge organizacije ujediniti poker.' Dreyfus je bio jako pametan sa način na koji on je otišao o njegovom poslu.
Isto vrijedi i za Evropski Poker Obilazak (EPT) i Svijet Poker Obilazak (WPT) uni kuru togu rulet model automobila trag rotaciju. Ford naveo da su se radovao 'pruža pokrivenost za neke od revolucionarni događaja koji GPI je lansiranje.' S obzirom na vrijeme dogovor, možemo očekivati prvobitnog Globalne Poker Lige (KORIŠTENO) biti prvi slučaju da USA today Sportski teško promovira.
Ove nedelje je primer. Sve tri velike živjeti turnir organizatora mogu imati svoje rezultate prikazan kroz SAD DANAS Sport, ali GPI će uvijek biti provodnik uni kuru togu rulet olovku. Po najnovijim kockanje vijesti od Calvin Ayre.