Ganapati je objavila Juliet Adelstein će postati grupa je novi DIREKTOR, efikasna od 1 februar kockanje to ne radi se o novcu. Nakon pridružiti igara dobavljač 2018, Adelstein je održalo više mjesta u kompaniji, uključujući i izvršni DIREKTOR Malta na osnovu Ganapati Evropi Drži, Co-izvršni DIREKTOR blockchain podružnica kompanija GanaEight Novčić, i izvršni direktor Ganapati kockanje junkets iz atlante u džordžiji.

Dobavljač je iznio Adelstein je iskustvo u internacionalnim odnosima, posao i kulturni shvatanja kao razloga za svoj sastanak kockanje jag ko je šef. Trenutna DIREKTOR Hiroki Hasegawa je bio u poziciji od kad je 2014 da li južno trenutku kazina su šatl u striptiz. Ganapati Šef Učenje Policajac, Hayato je Ona, rekao je: "Mi bi želeo da se zahvalim G Hasegawa za svoju posvećenost ulogu do sada i drago da idu naprijed sa Juliet kao DIREKTOR."Sigurni smo da je ovo pravi potez za kompaniju – Juliet je dokazao da bude neprocenjiv materijal da Ganapati, ona je odrasla kroz redove i pokazao sposobnost da vodim kompaniju u pravom smjeru."Prošle nedelje, Ganapati najavio novi partnerstvu sa Usain Bravu za predstojeći online slot igru da li španjolski 21 ima bolje šanse od blackjack.
Osam puta zlatne Olimpijske medalje će se udružiti sa dobavljačem da lansiraju prvi službeni 'Usain Munju' online slot igre, da budem pušten ovog ljeta. da li soboba kasino imaju bife.