Ubrzaj šest godina, i ona je tužen je za milione od svog bivšeg verenika, je trenutno u zatvoru trgovac heroinom. Prema tužbu, ove su $250,000 modifikovani Chevrolet Stingray, 100,000 $vredna odeca i nakit, i od $600,000 auto restauraciju posao. McDow je osobno vlasništvo," tužbu čita trbušne slot operaciju pas koštati. Prema tužbu, McDow čuo preko prijatelja, Holmes je izlazila sa nekim drugim i dao daleko njegove stvari.
McDow traži $1.4 milijuna odštete, što je vrednost aktive da Holmes riješio, plus kaznenu odštetu trbušne slot operaciju pas komplikacija. Holmes je od preselio u državi Washington i morala je da bude trag do privatnog detektiva da budem uslužena, sa tužbom. On je zakazan za puštanje u junu 2023, prema Odjel Javne Sigurnosti podatke trbušne slot operaciju post operativne. McDow je suđenje kada Holmes premiju.

Ipak, ona se istuširala ga sa poklonima trbušne slot operaciju pas procedura. Ali ko su svi nikome da sudim?Definitivno ću moliti za vas jer je to bilo potrebno." Ali vas dvoje raskinuli u avgustu 2017 dok McDow bio u zatvoru kazino u st albert alberta.