Morgan Stanley je još uvijek u govnima o budućnosti online kockanje u NAMA, ali to nije zaustavilo Wall Street kompanija iz spušta svoju procjenu o budućnosti projekcije.
Iz prethodne broj 5 milijardi dolara u prihoda od 2017, Morgan Stanley je ostavila tu broj $3,5 milijardi, djelimično i zbog šta je to opisao kao "još gore od očekivao tehničkih problema u svoje projekcije". Pored toga, projekcije 2020, što je isprva na $9.3 milijardi, također je snizila da $8 milijardi brzo način da učiš poker. Ipak, firmu i dalje vjeruje da je još svijetlu budućnost za industriju, sada kada seme si podmetnuo je broj država u NAS fastboot slot računati ne našao. Odluka da spusti svoje procjene nije donijela posmatra razočaravajuće vrati online kockanje je imao toliko daleko u New Jerseyu, ali više na novi razumijevanje kako posao funkcioniše nakon nakon i posmatranje prvih nekoliko meseci rada u Jersey-u, Nevada i Delaware, u tri države, koji su nam trenutno nudi legalizovali online kockanje.

New Jersey bio prisutan prilično pažljivo, i ne iznenađuje, projekcije za državu je online kockanje prihoda je također je oštar skok od $541 miliona za samo $203 miliona u pokeru šta ruku kuca običnu vodu. Kompanija ostaje uvjeren da šta god pitanja stanje trenutno ima, uključujući problema provodi geolocation tehnologija, mogu riješiti vremenom u pokeru šta uzima grablje mislim.
Do tada dogodi, društvo će biti više konzervativni sa svojim mjesec rast procjene. Jednako važno je kompanija je projekcije o tome da li broj država ponuditi online kockanje će rasti protekle tri koji su već nudi to. Kaliforniji i Ilinois su mogućnosti da uđe u mix i ako dao pravo gurati do lokalnim delegati, legalizovali online kockanje u oba država može doći do kraja godine.

Po najnovijim kockanje vijesti od Calvin Ayre u pokeru šta ruka je bolje od onoga što.