I ako dođete do grada u februaru blijed kao duh iz Ajove zime, ti si vjerojatno neće biti spreman sa 70 kremu za suncanje, šešire, i pokrij odjeća ti je stvarno potrebno da se zastitis instant isplatu online kasino sad.
8) 10-karatni dijamant: U gradu, koji se oslanja budžama — i lopate iz povremeno neprimjereno velika pobjeda i Joe Prosječna turist — očekujete da ti naći obilje radnje koje nude-preko-top dijamante i igracaka, i nećeš biti razočarana. 2) spolne Bolesti: Kao April 2019, u Nevadi, gde je postao #1 država u zemlji u kojoj da ugovor sifilis, sidu da je izdržao test vremena (sa prva zabilježena epidemija je navedeno u Francuskoj u kasne 15 veku, iako to sigurno datume put nazad mnogo vijekova prije). Sunce je najjači između 10.m.i 2 p.m nebo je plavo rulet raketa lige.
Ne vjerujem da je to "Šta se Dešava ovdje, Ostaje Ovdje" kada je u pitanju fizički borim ako je glasna ili nasilni dovoljno za osiguranje ili policija je da se uključim. S obzirom na masivne sigurnosne snage i prisutnog nadzor u mnogim bolje Striptiz kasina, verovatno si sigurnije nego u vecina aerodroma nebo kladim odgovoran kockanje kampanju. Izgleda Nevadans nisu baš kao nagao kao turista na trci do oltara, međutim: Biro podaci ukazuju na to da 90 posto onih koji su vezani blaženstvo u Las Vegasu došao sa nekog drugog mjesta nebo kladim poker promo šifra. 3) Hapšenje: Čak i ako nisi peškir lopov ili john uhapsili u poroka, ima mnogo načina da imam jedan-na-jedan-cola sa Clark Okruga Metro policija dok je bio u Las Vegasu, kao turista.