Govornika će biti u komentarima o mogućnostima dijelili knjigu i adresu svoju ulogu u online kockarnice kako da se više vremena dijamant kasino pljačku. Naučiti više o govornika tokom panel-diskusije kao detaljne program posjetom stranice za igre konferenciji, ovdje..

Događaj će biti domaćin panel-diskusije, koji broj teme od tehnologije, podružnice mreže i pravne aspekte. Pojedinci set da govorim tokom razgovora uključuju: Dodatne Ploče: Još jedna ploča spreman preuzeti mjesto na konferenciji je pod nazivom "potencijal koriste i mogućnosti blockchain i cryptocurrencies za iGaming".

Tokom ovaj razgovor, propisi o kockanju će biti prekrivena, uključujući igrač zaštitu, dozvola, pravni pravila i više kako da se više tonik mjesta bioshock. Specijalni panel-diskusije će uzeti mjesto pod nazivom "Inovativne igara posao i podružnice marketing", sa razgovorima novih kretanja u online igre tržište za 2019 kao budućnost predviđa kako da se više maltene kao blackjack diler. Uključena u mix će biti rasprave uključuje najnoviju tehnologiju, podružnice mreže i pravni aspekte industrije.
Ključne točke vijeće će uključiti: treći vijeće pod nazivom "Tekuće stanje kockanje propisa u Evropi" također je na rasporedu kako da se više tehnologija mjesta nijedan čovjek je nebo. Online igre specijalista za ovo vijeće ćete raspravljati o ulogu za tehnologiju u kockanje industrija koja se fokusirati na razvoj neko može da se kocka dozvolu. Online kockarnice i podružnice marketing će biti vruća tema pod diskusiju tokom prezentacije. Češke će igrati domaćin prvi ikada Pragu iGaming Podružnice Konferenciji o April 18, sa dugu listu vrhunski stručnjaci set razgovarati o najnovijem iGaming podružnice marketing kretanja.