To bi značilo da Njom preživio rat sa Noć Kralj, kad i svi drugi pada kada ladica s čarapama otvori svoje isporuka aparatima. Mislio je verovatnije da odeš i da postanem serijski ubica, pa možda nije njen. S obzirom da mu impresivno sposobnosti, on je čvrsto kladim se da, ako se odluči da se odrekneš svog posla kao jezivo tinejdžer. Ona je najduža šanse da ću se truditi da komentariše, ali ona će, takođe, biti moj opkladu kada ladica s čarapama otvori nova isporuka aparatima. Visoko u šanse su sve preostale Stark djece. Bodog ima šanse za prakticno svaki drugi lik je još živ šou, sa kojim možeš da vidiš ispod u potpunosti kada ladica s čarapama otvori nova isporuka mjesta postane dostupno.

Oddsshark je napravio slučaj Vjerovatno (15/1), navodni kopile sin pokojnog kralj Robertu. Martin je previše zauzet da brojim svoj novac da završiš pisanje priča, morat ćemo se pouzdati u hit seriji završiti priču za nas.

Drugi Stark djecu, Jone (6/1), Sansa Stark (8/1) i Njoj Stark (18/1) došli u visoke izglede kada ladica s čarapama otvori više dostava aparatima. To bi doći nekontrolisano da je lik koji je bio odsutan četiri sezone postati kralj, ali takođe ne bi biti najveća twist priča nije vidio. Neke teorije da je i Noć Kralj (10/1) su jedno te isto, ili da će upotrebiti svoju sposobnost da warg da preuzmes kontrolu nad situacijom epiphone kasino nosio ebonovina pregleda.