NEDSCOINS ŽELIM PlayUp nije samo Australac operater uzima ICO putu.

Neds tvrdi da je sredio Dolara 233m vrijednosti od opklade u svoje prve tri mjeseca operaciju i donekle optimistično projekata ta cifra Je postajao$8b godišnje do 2020. U petak, PlayUp Australiji Pty Ltd objavio da je sklopio dogovor da steknu korporativna kladionica Classicbet Pty Ltd, koja ima onlajn i telefon kladim dozvolu u državi New Wales vrste pokera.
Ideja je da PlayChips će "dozvoliti ljubitelji sporta da se povežem, natjecati i pokupiti, bez obzira na njihovu lokaciju." Simic je rekao da je njegova kompanija je "posvećeni raste u ClassicBet posao izvan Australijske obale i da će se integrirati 'PlayChip kao novi valutu opcija u okviru svojih platforme." CalvinAyre.com je prethodno izrazila svoje mišljenje o sumnjivim vrijednost ICOs (aka Vidim Nula) na neki način, pa ćemo ponoviti naše 'neka se prodavač pripazi' poziciju i pustiti te da se vratiš svom dan koje vrste pokera postoji. Uvjetima dogovora nismo objavili, ali PlayUp tvrdi Classicbet je "sredine reda" kladjenja operater koja se bavi godišnji opklade od oko$200 miliona šta će se desiti ako ima kravatu na blackjack. Međutim, Misija je objavio da ASX "je izrazio zabrinutost ...

u vezi sa prijedlogom transakcija i pogodne kompanije za listu na ASX nakon završetka transakciju." Pa ne preuzmi ovo preuzimanje u kamen samo još. Kao da to nije bilo dovoljno M&za PlayUp, to je također objavio da je to biti nabavljeno od Australsko-u imeniku obnovljivu energiju kompanija Misija NewEnergy Ltd preko obrnuta spajanje, nakon što kompanija nada da NAS odgaja$40 miliona do listing PlayUp na obje Australijski Berzi (ASX) a New York je Nasdaq. Nepokolebljiv, PlayUp DIREKTOR Daniel Simic je oglašavali u svojim kompanije pojavu kao "svijet je prvi u potpunosti-integrisane, blockchain-omogućili globalne fantazija sport, online sportski kladim i igre ekosistem." PlayUp nade za lansiranje početni novčić nudi (ICO) svoje PlayChip znak u junu ili julu šta će se desiti ako ima kravatu u pokeru. Australijski online igre operater PlayUp je pojačani svoje dole ispod prisustvo preko nabavka kladim operater ClassicBet i Topbetta je maloprodajna kladim posao.