Mislim, to je bila šala, to je tako lako." Sada Mavs želim da uđemo Voulgaris glavu je online kockanje pravni u norveškoj.
Kubanska je također brzo da shvatim vrijednost u liberalizaciji sporta kladim bi da dodam da NBA, sa ili bez takozvani "integritet naknada." "To je udvostrucio vrijednost profesionalne sportske franšize za sekundu," Kubanska je rekao za NAS Vrhovni Sud odbacivanje PASPA je online kockanje pravni u severnoj dakoti. On je također je zaradio preko $3 miliona igra živjeti poker turnir je online kockanje legalno u nj.
Voulgaris je kockao milione na NBA i dobio, i sada NBA vodi kocka na njega najbolja besplatna online pokeru alat. "To će se povećati interes, to će se dodati ono što se događa u našoj arena i na stadionima. Liga izvori rekli sportski medija ogromni da Kubanac "očekuje da će koristiti Voulgaris kao strateške mislilac koji će pomoći ispitati na sud strategija u veliku sliku načine." Kvantitativne istraživanje je analiza vidljivih pojave statističke, matematika, ili kompjuterski tehnika — područje to je pravo Voulgaris' uličici. On je razvio sofisticirane predviđanje model za NBA igre, poznat kao "Ewing." 37-godišnja Kanadski je klađenje $1 milion na igrama u tjednu kada je imao 25 i je skupio stotine hiljada Twitter pristalica, svaki nadajući se nekim mudrost će se utisnuti.