Indiji predstavlja jedan od onih rijetkih mogućnosti, i uvereni smo SBGI će biti primio kao konstruktivan inicijativu predstavlja priliku da oboje Indijskog vlada i regulator i kockanje i kocka vredna." Vrlo profesionalan i nezavisna Eventus Međunarodni je u jedinstvenoj poziciji da domaćin Indija je prvi ikada kladim i igre događaj sa jakim rekord specijalizovanih igara konferencije i izložbe preko Aziji, u Africi zgrčena automat za prodaju.
Ovi događaji su prisustvovali na stotine viši delegati iz privatnog i javnog sektoru zgrčena slot mašina kod 83f. Svjetski najveća demokratija je krenula u naravno da se opustiš drakonske kockanje zakona do signalizacije spremnost da razmislite i razjasnimo kladim zakoni za Indiju populacije od milijardu ljudi zgrčena slot mašina novčić mehanizam.

Ekonomske Puta izvještaje da je Indija ce imati uzela 310 miliona online igrači do 2021 kladim se da srpski ne poker sve u. Jedan naprijed-mislio događaj organizator je uzeo primetiti apollo mjesta ne depozit šifre 2021.