Mnogo MMA akciju na horizontu ima li kakvih isporuka mjesta dostupan na ladica s čarapama. UFC čini svoje Protiv debi u nedjelju, San faze svoju prvu 2010 događaj u ponedjeljak, a Barney Frank preuzima na Jon Kylie u Teksasu Smrt Odgovara na to.. ima li kakvih isporuka mjesta u sainsburys.
u Redu, napravili smo da je poslednji koji je budan, ali ako želiš, mršavi na majora bori za druge dve karte, pritisnite ovdje. Po najnovijim kockanje vijesti od Calvin Ayre veliki zajedno prsten vezi Kineske online pokeru igrača je očigledno bio otkrio Pokerstars.
Grupa je rekao da je napravio sa stotine hiljada dolara u prošle godine sam igrajući "duplo ili ništa" turnira. Barem sad imam opravdanje za moju užasan trči forme kako da dođem opklade posao u čipovima. Osuđeni prevarant je bio poslati natrag u zatvor, nakon kamere pokazao ga je u posjeti kasinu u Connecticut (kršenje svoje uslove za oslobađanje). Sudac je vikala također prevarant (osuđen u 2007 ukrao $1,8 M u kreditnu karticu prevara) što nije držati svoj mandat finansijski nadoknadu raspored od 100 dolara/mjesec dana. Sto dolara mjesečno kako sere šanse posao. U tom slučaju, ona će ga odvesti preko 1400 godina da se učini nešto dobro na šta on duguje kako sere sto minimumu posao. Nije ni čudo da je tip je otišao u kasinu – on je mislio na originalnu kazne sudac je bila šala, za ime boga..