DEVOJKE' AxSys Igre Tržištu igru agregacije platforma će neprimetno integrirati sa Bede moćan kockanje platformu za ponuditi Bede operater partneri čak veći i jaci knjižnica srednje loših igru sadržaju, uključujući uskoro-lansiranje DEVOJKE igru sadržaja već dokazao u kopnu kockarnice vrijednost igra poker poker. O DEVOJKE DEVOJKE je globalni kompanija fokusiran na stvaranje različitim mix za zabavu igračka iskustva za sve vrste igrač idn slot bonus novi član. Našim korenima su čvrsto u Razredu II indijanska kockanje tržišta, ali naša mušterija-bez smisla kulture i rast su nam pomogli da se odvojiš da postane vodeći all-inclusive komercijalne igara dobavljača idn poker preko pulsa telkomsel.
Sada nudimo operatera jedna od najvažnijih opsežne i raznolike nacrti sadržaja na raspolaganju, sa preko 3,000 igru titule preko naše platforme. DEVOJKE Interaktivni Stariji Potpredsjednik Bryan Bennett je rekao, "mi Smo uzbuđeni da partner sa tako cijenjen firmi kao Bede Igara, poznat po nudi operatera sveobuhvatan platforme, istina previše kanal rješenje, i veliku biblioteku od najuzbudljivijih igru sadržaja. Bede pruža operatera sa inovativna rješenja postići značajne digitalni ambicije. To je pobjeda, i ne možemo više biti zadovoljan." Bede Igara Komercijalni Direktor Ross Haselhurst dodali, "mi Smo se radovao nudi DEVOJKE' biblioteci zabavan i osobinu-bogati igru sadržaja da naša online operater partnera za konačni uživanje online igrač idn poker preko pulsa indosat. Kompanija za pružanje biblioteci igru sadržaja da Bede operater klijenata LAS VEGAS – February 4, 2019 – DEVOJKE, (NYSE: DEVOJKE) (ili "Firma"), vodeći dizajner i dobavljač elektronskog igara mašine, sto proizvodi, i interaktivni rješenja za industriju igara, danas objavio da je ušao u važan partnerstvu sa Bede Igara.
Za više informacija, posjetu bedegaming.com. Njihov klijent portfolio sadrži mnogo od najvećih online operatera, i sad one operatera će imati pristup sadržaj smo ponude od naša treća strana dobavljača, i uskoro, DEVOJKE razvijenim igru sadržaju, da znatno povećanje Bede igru biblioteci i značajno proširim naš igrač dometa.