Ali sa crčme de la crčme kasina svijet puše Japan poljupci, Japanski političari vjerovatno neće ozbiljno razmisliti o kompaniji ciji je dobro dokumentiran finansijskih poteškoća nastaviti da stvori neugodno naslove. CEZARA UNAJMLJUJE POLITIČKI MIŠIĆI OJAČATI JAPAN KREDIBILITET U drugim Cezara vijesti, kompanija je burnishing svoje longshot ambiciju da pobijediti od žudio Japanski integrisane odmaralište dozvola za zapošljavanje neki politički težak posao za svoj novi Japan Savjetovanja Komiteta.

Po najnovijim kockanje vijesti od Calvin Ayre. Bez obzira, u stopu ovo će, očekujem MGP zaposliti John Cusack lookalikes da stanete ispred kuće svakog-šta hoćeš da radimo, drzi kasetofon trešti Doći Po Tvoj Novac ili nešto jednako unsubtle. MGP spremnost da zaobiđemo-šta hoćeš da je direktori i njihov igru direktno-šta hoćeš da dioničari ili je pokazatelj MGP je velika želja da napravimo dogovor ili strah, da Cezara bi bankrotirala opet u međuvremenu i tako je svaka sekunda je bitna žetone verteilung 10 euro.
Prema Japanski-jezik izjavu u posjedu Aziji Igara Kratak, tri osobe Komitet se sastoji od bivši Vođa Većine u Senatu Tom Daschle, bivši američki Trgovinski Predstavnik Charlene Barshefsky, a Kara Bue od Armitage Međunarodni, međunarodni posao konsultantskom osnovao bivši pomoćnik Državnog Sekretara Richard Armitage. Cezara tvrdi da će utakmica bilo rival je obećanje da provedem $10b ili više zgradu Japanski odmaralište žetone verteilen 5 spieler. U utorak, MGM Rast Nekretnine (MGP) – je ulog u nekretnine vjerovati (REIT) to MGM Odmarališta se otele s kada je trebalo malo brzo novac u 2015 – otišao u javnost sa njenom željom da steknu-šta hoćeš da Nekretnine, na REIT koji je nastao iz neuredno tri godine restrukturiranje Cezara Zabavu. Očigledno, MGP je privatna žudnja za-šta hoćeš da je otišao neuzvraćena, ili, kao korporacije reći o nerado prosaca, - šta hoćeš da je "izabran da ne učestvuje u diskusije.' Kao rezultat toga, MGP je javno objavio svoju spremnost da steknu 100% - šta hoćeš da je izvanredna dionice "u naporu da se uključe i naprijed brzo da je konzumiraš transakcije." Sve dionice dogovor bi vrijednost-šta hoćeš da dionica u $19.50 dolara i da će otići-šta hoćeš da dioničari posjedovanje 43% od kombinaciji društvo, dok MGM je ekonomski vlasništvo pasti na 41%. U kombinaciji kompanija kontroliše 32 nekretnine preko 11 države žetone vrijednost teksas holdem. MGP tvrdi dogovor bi stvoriti "najvećeg trostruko-neto zakup REIT i Top-15 javne REIT u [resursima zoni] enterprise do vrijednosti." MGP je otišao tako daleko kao da objavi pismo koje MGP poslao-šta hoćeš da je CEO i predsjednik januara 5, koju primjecuje da-šta hoćeš da izgleda blizu početni javnom ponudom 30 začinjeno voće slot besplatno.