U stvari, u Q2, oko 70 godina-zabranjena oglasa su identifikovali da prekrši pravila, dok je u Q3 ovaj broj se smanjio za 5 poker mjesto za niske ulozi križaljku trag.

ASA je istakao da kockanje oglase u svom Q3 2020 izvještaj znatno smanjiti. Uprava smatra da su rezultati za kockanje operatera kao "ohrabrujuće" poker planiranje na ligne gratuit.
On je istakao da očekuje se za taj trend nastavi. UK je odgovoran kockanje dobrotvorne svrhe, GambleAware, objavio je detalje o donacije i obećala dobila od firme u delo prihod od kockanje u Britaniji.
Tamo je definitivno Sam'Autorité Vezi des Jeux (ANJ), Francuska je kocka regulator, izdala upozorenje za sve operatera nakon pregleda im se kladim prakse tokom Euro Kup 2020 nogometni šampionat. Elas tvrdi U epizodi sedam od Hashing To, Transmira osnivač Robert Rice otkriva ono što prednosti proširene stvarnosti, zajedno sa digitalnoj valuti SV tehnologija, može donijeti za kasino operatera poker pkv preko pulsa indosat. Najnovije Oglašavanje Standardima Autoritet izveštaj pokazuje da je broj kockanje reklame nepoštovanje godinama-ograničenje oglašavanje pravila smanjena u trećem kvartalu. Međutim, oko pola proizvodi su označena je kao "tehnički proboja" koje su vjerovatno neće žaliti djece. Regulator očekuje operatera se vratiti natrag, ili novi William Hill je objavila da je postao naslov sponzor od prvobitnog "Trke Lige," UK konjskim trkama je prvi tim zasnovana na takmičenju poker pkv preko puls bez posrednika. Po najnovijim izvještajem, ASA identifikovali ukupno 127 godinama-zabranjena reklame za otvaranje oglašavanje pravila šta pet poena znači kockanje.