To će promijeniti sa Vuk je prijedlog i kasina bi najverovatnije smanjiti na promotivni kredita ponudio ako porez je nametnuto grand divlje kasinu nema depozit bonus šifre 2021. Ovo će dovesti do smanjenja poreza prihoda će državnih i lokalnih vlasti.
Američke Igre Udruženje (AGA) ne slažem se sa prijedlog i pusti guverner znam u pismu ove nedelje to njegov predlog bi jer smanjenja poreza prihodi od kockanja ključeve online pokeru turnira. Na kraju, Rayme to napisao 12 kasina države već platiti neke od najviših poreza u zemlji kad su u pitanju je kocka industrije ključeve pobjede poker turnir. Da moći da održi i izgradnju u kasinu je doprinos ekonomiju predstavnike i regulatora je potrebno da biste igara kompanije kao partneri i tražite da napravi napredna igara politika. Rayme naveo da porez tretman promotivni kredita je jedan od ovih važno politika ključeve bogatstvo slot mašine.

AGA Stariji Potpredsjednik Javnih Poslova, Sara Rayme, naveo da dok AGA cijeni poteškoće Pensilvaniji suočava sa da je to budžetski deficit, teško je promotivni kredita će najverovatnije dovesti do smanjenja poreza prihodi od kasina, suprotno od nameravao rezultat kad mogu da odem na poker stol. Pensilvaniji Guverner je Tom Vuk je predložio porez na kockarnice dovesti u prihode i pomoći država muči budžeta. AGA predstavlja kocka vredna operatera preko Ujedinjenih Država, uključujući i većina Pensilvaniji kasino operatera kada mogu povećati mjesta u 2 splatoon.