Trenutno smo ulazi u završnu furlong koliko odluku o online igre zakonodavstvo je bill u New Jersey je zabrinuta, a i dalje smo bez jasnije kao što Gov Chris Christie je odluka će biti planovi za sklapanje pokera.

Osim pokušava da pogodi šta njegove odluke će biti u lični knjigu sa svim tvojim iGaming industrije prijatelji, jedan odluka prošle nedelje izgleda da je nekom oko proces dodao optimizam. Nakon potpisivanja račune-2926 i S-2229 da legalizovali zamjenu kladim i prema-mutuel kladjenja, Christie, to je nada, ima signalizirao namjere potpuno modernizacije u New Jersey kockanje industrije. Jedan od onih koji su već dugo kampanju za modernizacije da se desi je iMEGA predsjedavajući, Joe Brennan je Mlađi, ko je razumljivo uzbuđen nakon ove vesti čarobnjak čini mjesta nivo 5.

"Od odobrio zamjenu kladjenja bill, Guverneru Christie pokazuje način vođstva to mogu pretvoriti New Jersey-u centru iGaming u NAS", rekao je čarobnjak čini mjesta dnd 5e. "Nadam se, zamjenu kladjenja će postati dio apartman od iGaming ponude da NJ-firme može ponuditi država specijalizanata, i na kraju, ostatak zemlje." To je nadao da internet kockanje bill (S3167) će biti potpisan u zakon prije kraja Marta i zadnjih nekoliko puta bio postaje nemirna na Christie je dugo čekati pre donošenja odluke čarobnjak čini slot sto 5e. Christie, govoreći posle skorašnje postignut je dogovor, rekao je: "Ove mjere predstavljaju sljedećeg koraka u prati kroz na mojoj administraciji ka postizanju snažna, nezavisna i nezavisna konjske trke industrija u New Jersey.
Dajemo novi alat da pomognem industrije provesti nova strategija, otvaranje dodatnog prihode i iskoristiti interes u konjske trke, širom države." Sve što možemo je čekati, ali ovo razvoj izgleda da predložim da bi mogli dobiti nešto čak i bolje vijesti u bliskoj budućnosti ne depozit kod srebrnog hrastovog kasino. Po najnovijim kockanje vijesti od Calvin Ayre.