Ali dok Intralot će imati monopol na mobilni klađenje, račun će također dozvolu četiri kopnu kladionica u svakom od četiri sportskim terenima: glavnom gradu Jedan Areni, Audi Polje, Nacionalnom Parku, i Svetog žena po imenu elizabeth Istoku Zabavu i Sportske dvorane najbolje na stola za kocku. Tvrdnju zvuči sumnjivog dok ne shvatiš da je na lutriji operater predložio visoke držati sporta kladim model je taj koji će ga vidim vratim oko 70 da 80 na kupca, više nego oko 95 posto to je uobičajeno u Las Vegas i drugdje. Oba država će pokušati odgurnuti sportski kladim kroz vrijeme 2019 zakonodavne sesiju, i, u međuvremenu, West Virginia — koje je pokrenuo je svoj prvi kladionica ranije ove godine je bilo aktivno marketing sportski se kladim u Washington DC stanovnika. Za ove lokacije, račun izgleda da dozvolu treća strana operatera najbolje na slot mašine. Dok Američke Igre Udruženje je pozdravio vijesti od legalizaciju u utorak, to je izrazio zabrinutost zbog jedan operater model za mobilne.

Sportskoj kladionici u Penn-u Nacionalnoj Igara je Hollywood Kasino Charles Grad je sat i po je otjerati najbolje na ruletu. Ali bilo prednost dobiti iz biti prvi na tržište je vjerovatno će brzo nestati, ako DC ne ponudu stanovnici pravu vrstu proizvod.
"Predvidljivo, ovo će rezultirati manje ulaganja i inovaciji, na ušrtb potrošača i sposobnost o granicama pravni tržištu da se takmičim sa dostupnost i odgovara nudi mnoge uspostavljena ilegalno kladjenja operacije." najbolje poker diler plaću.