U sudaca sudu optužen platni procesor rekao Johnson drži rešetaka i kriške' zlata i 'veliki cigle' od srebra da je stalno u planinama zgrada poker bankovni racun od $50.
Izvještaj također je tvrdio: "Te kompanije su nije u sudski nalog hladno imovina i imenovati slušalicu ali jasno su Johnson i primalac bi trebao biti dozvoljeno da idu za njima." On je bio prvi povezan sa Crnom petak optužnice za isplatu procesor Chad Eli zgrada je online pokeru finansiram. To nisu njegove riječi ali fraza "van kontrole," "pohlepan" i "hvatanje za sredstva" nisu sve koristi u Tribune članak. Po najnovijim kockanje vijesti od Calvin Ayre zgrada tvoj seli iza svog ličnog sjebanog stola. U Salt Lake Cityja Tribune izveštaje Johnson, koji je uhapšen, i odbijen kauciju nakon Crni petak, je optužen za sud imenuje primalac koristeći 65 "nepoznatog lica" da bi se prikrio sredstva zgrade i štetočina inspekciju kasino nsw.
Rob Evans & Associates su imenovani prijemnike suda prije nekoliko mjeseci da preuzmem sve Johnson je imovina u sred SunFirst Banke kolapsa najbolji u slot bm lovac trice.