To je mesto gde sam sada, iako moram da priznam da ima još značajan populacije da još uvijek žele da to srebrna nit se nadam da borba će nekako biti napravio sedi i idi poker finansiram upravljanja. Logika—ili je to govoriš engleski?—nalaže da ne bi trebali da dobijemo naše nade. Po najnovijim kockanje vijesti od Calvin Ayre.
Prošlo je toliko dugo sedi i idi online pokeru. Razlika u kladim akcija ima čak i dovela do neke sportsbooks prilagoditi šanse sa Floyd sada se 2/5 šanse sa Pacquiao sada sjedi na još 2/1 šanse.
Ne nakon vidim istu pesmu i ples iznova i iznova, samo govori da idem u plamenu. Mi smo kao dete koje čuva čekamo na njegove podeljeni roditelji pomiriti, samo smo postali razočaran sa njima treba toliko dugo da se izgladiti svoje razlike da mi čak i ne znam da li želimo da ih vidim zajedno. U svakom slučaju, nije borba potpisan u kamen još građanin jackpot kasino besplatno kovanice. Ja kažem da ne iznenađuje jer ovo je zajednički uzorak na boks borbe, posebno one koji su javne smatra ima živjeti gubitnik građanin jackpot mjesta besplatno kovanice.

Samo mogućnost jeli senator-Pacquiao borba će kao u stvari red da se kladi na borbu, čak iako je rekao borba još nije dogovoreno za još citat avec le pogodna rulet.