Dnevnik fantazija sportski takmičenje provajder DraftKings Uključeno je prema izvještajima držao periodične pregovore o spajanju sa jednom od najvećih konkurenti u poslednjih 18 meseci, iako ne dogovor je neminovna najviše novca osvojio na penny aparatima. Prema izvještaju od Blumberg vijesti službe, Jason Robins, Glavni Izvršni Oficir za Bostonski DraftKings Incorporated otkrio proteklih razgovora sa rivala FanDuel vrijeme na pozornici intervju na nedavnom TechCrunch Poremetiti tehnologija konferenciji u San Francisko najviše novca osvojio na online pokeru. Robins je navodno je naveo da je jedan od najvećih pozitivan faktora iza potencijalnih spajanje bi biti mogućnost da imam veće bazen igrača dok kombinacija privatna preduzeća bi mogli pomoći i smanjiti pravni i lobiranje troškove najviše novca osvojio u jedan ruka pokera. "Gde je to zapravo vodi i kada ćemo vidjeti," Robins je rekla Blumberg. Uz pravna pitanja kao da li par bi trebao biti klasifikovani kao kockanje usluga, Blumberg objasnio da oboje firme su trenutno gura za zakonodavstvo je to jasno određuje dnevnik fantazija sport kao pravni.
Blumberg prvi je prijavio da je u neprofitabilne duo bili u diskusiju o mogućnosti kombinacijom svojih preduzeća u junu a izgovara da oboje firma je ulagači su spremni za kravatu-gore. "Ne znam, iskreno, da li je ovo tržištu mogu podršku dva igrača," Adam Krejcik, direktor za istraživanje firma Eilers I Krejcik Igara rekao Blumberg. "Neće se spojiti ove godine.

To je prilicno jasno." Unaprijed od prošle nedelje je početak nove Fudbalske Lige (NFL-u) sezona, DraftKings Incorporated proglasila da je osigurana $153 miliona u new finansiranje od broj investitora uključujući Revolucije Rast, koji predstavlja ulaganje firma pod kontrolom AOL osnivač Steve Slučaj u partnerstvu Washington Prijestolnice i Washington Čarobnjaci vlasnik Ted Leonsis. Iako dnevnik fantazija sportski takmičenje provajder je odbio da odati kako bi koristiti novi-našla novac, tehnologija objavljivanje TechCrunch izvještava da Massachusetts firma proveo oko $156 miliona na tv reklame prošle godine, većina ovo dolazi u 17-nedelje NFL sezone. kako da dodam mjesto u cabal.