Britanski sportsbetting ogromni William Hill je prema izvještajima, spremno da se potpuno izlaz Australijski tržištu nakon dogovora dogovor je da proda svoj William Hill Australiji podružnica da antipodean operater CrownBet Vlasnička Ograničen za oko $244 miliona zynga poker private table with friends.

Prema utorak izvještaj iz Reuters vijesti službe, William Hill je divestment dolazi posle London-u imeniku firma objavio u januaru da bi bilo vode strateškim pregled' svoje Australijski posao u lice predstojećoj federalni zabrana operatera nudi kredit, kao i mogućnost da je nekoliko države mogu da vam predstavim novi playmaker od potrošnje poreza zynga poker patch 100m chips.rar. "Dali kredit kladim ban u Australiji i vjerovatno uvođenje trenutku od potrošnje porez u nekoliko država, jasno je da profit će sve pod pritiskom," pročitati januara 15 izjavu od William Hill navodi Reuters zynga poker please verify your connection.

Vijesti služba je prijavio da je William Hill Australiji ima oko 284,000 registrovana online i telefon mušterije preko Australiju i da svoje prihode imao na broju 7% svojih London-sa sjedištem roditelj je ukupno prihodi prošle godine zajedno skoro 6% svojih prilagođen operativni profit. Za svoju ulogu, CrownBet Vlasnička Ograničen navodno premijerno prije cetiri godine, i od tada je porastao u jedan od narod je najveći sportsbetting usluga sa godišnjeg prihoda 2017 godine od oko $159 miliona koji je najbolji način da pristup kasinu pljačku.
Prošle nedelje navodno vidjela Kanadski firma Zvijezde Grupa Uključeno, koji je odgovoran za naizgled prisutnog Pun Nagnuti i PokerStars online igre marke, ljusku oko $117.7 miliona u redu da dobiju 62% udjela u Melburnu na osnovu operater iz prethodnih većinskog dioničara Krunu Odmarališta Ograničen koji je najbolji način da pristup dijamant kasino pljačku. "Raspolaganju će omogućiti William Hill da se fokusiram na rastu naš Ujedinjeno Kraljevstvo online i Sad poslove, posebno dok se spremamo za odluku o Profesionalnom i Amaterski Sport Zaštitu Ponašaj se žaliti zbog 2018," pročitati utorak izjavu od Philip Bowcock, Glavni Izvršni Oficir za William Hill, navodi na Trke Post novine. šta je najbolje vrijeme za pobjedu u kasinu.