Pretpostavljam da je to dozvoljeno, to bi mark još poduzeo smion korak naprijed za Saudijsku žene, koja će konačno biti dozvoljeno da vozim kola od ovog juna da li novac od kockanja se oporezovan. To tek treba da se vidi da li princ je previše insistirao na granice prihvatljivo ponašanje da li kockanje znaci da si pametniji. Saudijska Arapi su istovremeno slavi i izgubljenom njihova vlada je odluku da zadrži duboko konzervativan zemlja je prvi nacionalni karticu-igraju turnir za nagrade da li kockanje umara.
Mnogi posmatrači izrazio iznenađenje u iznosu od nagrade, s obzirom na nedostatak presedan za takmičenje da li kockanje online utjecati na kreditni rejting. Samo ovog vikenda, vlada je objavila da žene bi biti dozvoljeno da počnu imaju svoj biznis bez dozvole muškarac staratelj. Baloot je dostupni na više Android i iOS mobilni aplikacije, neki od njih su među prvih igru aplikacije u Saudijskoj Arabiji najbliži poker sobu u new yorku. Prva četiri, zavrsavaju od svih koje natjecanje će dijeliti totalni nagradu tašnu od SR1m (NAS$270k), pola od koje će ići na sveukupno pobjednik. do 8 na Kralj Abdullah Petroleum Studije i Istraživački Centar u glavnom gradu Rijadu najbliži pravi kasino u new yorku.
Po najnovijim kockanje vijesti od Calvin Ayre. Predvidljivo, vijest o turnir je oduševljen nacije Baloot fanovi dok uznemirujuće društveni konzervativaca, neki od njih čak ni pogled na šah kao gubljenje vremena da promovira zabranjeno kockanje aktivnost najbliži otvor kanjon da moab. Takmičenje, koji će nadgledati od Saudijske Arapske Federaciji za Elektronsku i Intelektualni Sport, bit će se vrti oko Baloot, divlje popularna lokalne trik sa kartama sličnosti sa francuzima igru igrati belote.