Na osnovu novac potrošili na pojedinac mreže, DraftKings potrošio $11,8 miliona, najveći dio njihove septembra ulaganja na ESPN-a, (protiv FanDuel je $5.94) sa CBS nakon za $9 i 15 miliona (koja FanDuel investiciju gotovo udvostručila na $15.2 miliona), u Fox $8.84 miliona, i NBC je podelim na $8.03 miliona kako da otvorim online kasino. Već u četiri nedelje od NFL sezone, vrijeme će reći ako su dva fantazija branše može održati malo provodi su se razišli u posljednjih nekoliko tjedana. slot mašine koriste varijablu odnos jer. Comedy Central je "South Park" vidio $1.36 miliona kao DraftKings najviše non-sportski ulaganja održavanje svoje reklamne meta mlade muške gledalaca slot mašine koriste za prodaju.

Dok je veći sveukupno spender, DraftKings je pohranjen više novca u NFL igre, potrošnje $23.6 miliona na NFL prijenose od $60.1 miliona uložio u nacionalnoj TV reklame slot mašine bacanje para. Dogovor između ESPN i DraftKings to službeno započinje januara 1, 2016 efikasno završava FanDuel je reklama na ESPN i njegove različite medija izdanaka slot mašine koriste varijablu odnos jer.

Veći dio proveo na ESPN je dio je $250 miliona dvije godine od DraftKings u zamjenu za kategorija isključivosti možeš li koristiti paypal kreditnu na kockanje lokacije.