Sajt je glavni lansiranje promaknuće će biti WSOP.com Online Prvenstvu, niz od devet turnira s 500.000 dolara u dodao novac.
Od 9:19 sam PT u četvrtak, neko unutar državnog je granica koja je starije od 21 i u posjedu mobilni telefon će moći da igraš za pravi novac u WSOP.com planche za rulet kanadski guma. "Zauzeli smo 43-godišnji World Series Poker brend i u kombinaciji sa Cezara Zabavu portfolio sredstva da pružamo potrošači sa onim što vjerujemo da će biti prava stvar poker nudi da zadovoljim danas je tehnološki pamet potrošač planche za rulet buggyboard mini.

Dostupan, da oboje PC i Mac korisnika, WSOP.com pravi novac poker će ponuditi novac igre, sedi & ići je, sateliti i multi-sto turnira za pun sto i manjak osoblja granica i bez limita drži ih, kao Omahu, Omahi Zdravo,-Lo i Sedam karti igranja. Cezara Interaktivni Zabavu će živjeti sa stvarnom novac online pokeru, u Nevadi, u 19 septembra, koristeći svoju Riječ Niz Poker brend. WSOP.com također će biti nudi igrača priliku da osvoji $10,000 World Series Poker Evropi Glavni Događaj sedište ispred oktobar je turnir u Parizu. Pokretanja sajta će biti na Terenu Suđenje fazi razvoja, tokom koje vrijeme Cezara i nadležnim u Nevadi regulatorne vlasti će pažljivo pratiti sve aspekte operaciju, sa regulatori da imam odobrenje preko tehnologija i konačno reći da li proizvod mogu izaći na Suđenje toskani apartmana i kasina sobnu uslugu meni. "Mi ćemo most na kopnu i online igre na način na koji nikad nisu vidjeli." Cezara Interaktivni Zabavu su stvorili u 2009 kao online ruku igara, hotel i odmaralište kompanija Cezara Zabavu. toskani apartmana i kasina pack. Lokacija će imati svoju odanost program, Akcije Klub koji će nagradu igrača sa poena za svaku ruku, ili turnir igraju, poena što mogu iskupiti za ring za igru ili turnir novac, ili je pretvorio u bodova za Cezara' šire Ukupno Nagrade program. Cezara Interaktivni Zabavu DIREKTOR Mitch Garber je rekao: "Ovo je istorijski trenutak za našu kompaniju.