Gaming dobavljač Težimo Globalne je proširena u ruski tržištu kroz novi partnerstvu sa ruskim Nacionalne Lutriji operater Sportska Lutrija LLC. Partnerstva će vidjeti Težimo Global-u vlasništvu BtoBet pružamo Sportska Lutrija LLC sa svojim Igrač Menadžmentom modul platforme blackjack pizza grand junction co.
To će omogućiti pristup internetu i malo igara na sreću za rusku lutriji centrala, koji je jedna od dvije licenci u zemlji blackjack pizza fort collins colorado. Ugovor će pokriti period od tri godine sa mogućnost za dodatno produženje od tada.

To uključuje i davanje deset instant lutrija u obliku klasik odštampao karte za maloprodajna samo, i pet crtam na osnovu lutrija za oboje online i maloprodaja kanala blackjack pizza gluten free ingredients. Tsachi Maimon, DIREKTOR Težimo Globalno, rekao je: "Težimo Globalne i BtoBet ponosni smo izabrali kao tehnološki partnera pored Sportska Lutrija LLC za pružanje multi-kanal igara na sreću."Posvećeni smo i odlučna da podršku Sportska Lutrija u postaju ne samo vođa u njegovom terenu, ali također je poenta preporuku za rusku lutriji industrije."Na lutriji vertikalno je jako popularna u Rusiji što je rezultiralo prodaju koje su oko €1bn ($1.18 milijarde) u 2019."Težimo Globalne stekao 100% udjela B2B kladionice i tehnologiju provajder BtoBet u septembra ove godine ukupno €20m ($je 23,7 m) u gotovini blackjack pizza francis street longmont co.
Kompanija je opisao sticanje kao "ključni dio" njezin rast strategija. 8 stvari nikada ne rade na blackjack stol.