Možemo očekivati da se taj razgovor vrlo brzo."Izvor blizak pregovore je rekao da je sporazum između potencijalni ponuđača tokom procesa koji podaci će biti dostupan za sublicensing. kako je ime tom kasinu u palm springs.
Obavljati napravio ponudu za prava na predstojećim ciklus, i Sportradar je također rekao da su bili dio procesa kako je ime tom kasinu u tampi floridu. Genije Sportski objavio je ekskluzivni, globalni posao za prava u četvrtak, i dobavljač rekli dok nije mogao da uđe sublicensing diskusije, nije dužna da to uradi novi kanadski kasinu nema depozit bonus. Naš cilj je da podeli podatke kao i generalno god možemo."Neću ništa da isključimo, i uvijek mi je drago da se javiš na telefon, ali nema nikakvih obaveza za nas da se dogovorimo."Genije Sport je kupio prava od Fudbala DataCo, zajedničko ulaganje između šampioni i Fudbalske Lige, koje mogu prodati SPFL prava preko agencije sporazum novom kasinu 2021 besplatno vrti ne depozit.
Obavljati je sublicensed prava da Genije Sportski u trenutnom ciklus novom kasinu 2021 besplatno okreće. Obavljati Grupe, Sportradar i ostale podatke dobavljača bi i dalje mogao sublicense kladim podatke prava na engleski šampioni, engleski Nogomet Lige i Škotski Profesionalni Fudbal Lige (SPFL) iz Genije Sportski od sljedeće sezone, Kockanje Insajder razumije novom kasinu 200 depozit bonus.