Dvostruki Napotaju i nasumično divlje karakteristike pružamo osvežavajuce nova iskustva dok još uvek plaća počast ovo ostavština brend kako da unovčim mnogo mjesta. Meduza Megaways je samo primjer kako brend će koristiti mehaničar u svoje mjesto igre.. Dogovor koji će omogućiti Naučnih da koristim Megaways mehaničara od BTG u njihovim portfolio igara sadržaja. Igra uključuje podršku likovi koji su igrači dođu u ljubavi, kao i zajednički aspekte Foxin' Pobjeđuje brend kako da love u rulet. Igra uključuje Superbet film, koji je dodatnih opkladu to može biti prilagođen tokom igre kako da unovčim sretna mjesta aplikaciju. SG Digitalni Šef Kreativni Policajac, Tom Drvo, komentirao nova igra za rekla: "Foxin' Blizanci je odličan novi rate u jedan od naših najpopularnija igra serije kako da sebe isključiti iz grosvenor kasino. Tim je Štene ekstra igre osobina takođe može naći na napotaju ovo online slot igru.
Svaki podešen ima svoj bonus osobine koje se mogu prekidač i mix pružiti veće pobjede kako da sebe isključiti iz kockanje. Igrači mogu zaraditi više para besplatne igre od 10 do 100 kada rasipa se pojaviti na rolama kako da sebe isključenje kockanje.

Tri rasipa pružamo 10 okreće, četiri pruža 15, pet nudi 20 i tako dalje kako da sebe isključiti iz kockanje lokacije. Nova igra je odmah ponudio preko SG Otvori Igara Sistem sadržaja agregacije platforme.