iGaming Posao možda objavljivanje postavili jedan od naših omiljenih ličnosti u iGaming industrije, Michael Caselli, i čovjek stavljaju na najbolje žurke dostupna mjesta za obnovu pasoš. Njihov iGB podružnice konferencije su obično sjajno mesto da bude i nakon zabave su uvijek je puno različitih pijanice se bore za toliko žudio DAF nagradu dostupna mjesta za nas vizu intervju za toga ima najvise.

London nogu svoju konferenciju obilazak će najverovatnije biti otvaranja da se 2011 da svi čekaju dostupna mjesta za pasoš sastanak 2021. Ako to nije bilo dovoljno već da će biti u centru iGaming svemiru, prestižnu iGB podružnice nagrada će biti i uzima mjesto. Ovo očigledno nisu na isti skali kao eGR nagrade odvija samo par mjeseci ranije, svi vole da dobijem nagradu ipak. Krajnje je vrijeme da imaš nominiran onda. Nominacija za nagrade blizu u ponedjeljak 25 oktobra ostavljajući samo pet dana da se dupe u brzinu da budem sa šanse da gong.Četvrtak 27 siječnja 2011 je datum trebate olovku u tvoj dnevnik koji je noć prije Londonu Podružnice Konferenciji commences.

CalvinAyre.com bit će pokriva nagrade možete dobiti vaše ruke na DAF nagradu ako ništa drugo. Po najnovijim kockanje vijesti od Calvin Ayre dostupna mjesta za nas vizu intervju u mumbai.