i drugu polovicu posvećen podružnice sektoru u kasinu bonus. Molim te posjeti www.iGamingBusiness.com dodatne informacije pored proizvodnju raspoređivanje slot koliko dodatne raspoređivanje mjesta možeš stvoriti. Premijera je namjenjen za novog kandidata na tržište pruža intenzivnu 1 dan kurs na sve oblasti iGaming od plaćanja i marketing da zapošljavanje i prevare black jack 6 tone jack stoji.

Sa preko 16.000 podružnica, operatera i prodavača redovno čitanje naša informacija je isključen i 75,000 online iGaming Posao je najveću izdavačku kuću u sektoru black jack 7 komade 2 tone kolicima jack kombinaciju kit. U iGaming Super Šou je dizajniran da ugosti dve pokazuje pod jednim krovom – pola posvećen tradicionalni sektoru kao što je ova, platni rješenja, softver i tehnički dobavljača, itd... END Za Štampu Pitanja kontakt: Marit von Stedingk iGaming Posao [e-mail zaštićeni] +44 (0)2079543417 O iGaming Posao iGaming Posao je bio umešan u iGaming sektora preko 8 godina. Događaj će jednako igrati domaćin preko 100 dobavljača i izlagača i preko 2500 delegati, stvarajući tržište za bilo koga traže usluge, dobavljača, filijala i podružnice programe u industriji. Dan će pokriti temelje pokrene online kockanje posao, raskidaš sjednicama, kako slijedi: · uvod u osnove licenciranje · Budžeta, Agencija i KPIs · Tehnologija i Softver Opcije · Ljudske resurse i Zapošljavanje · Igrač ID Verifikaciju · Plaćanja, Prevara i Sigurnosti · Podružnice Marketing i Programe · Igrač Sticanje Premijera sesija je dostupan u funti 499+PDV-a i dat će učesnika temelje treba da uspješno ući u online kockanje sektoru.
O iGaming Super Pokazati iGaming Super Šou je postavljen na privući preko 2,500 delegati, počevši od operatera i prodavača da regulatori i podružnice u čemu je najveći događaj u iGaming kalendar.