Spremna ili ne, blockchain dolazi u fantaziji sport top uk online kockanje lokacije. Kanadska blockchain rješenja provajder BTL Grupa se udružio sa igre programer Fantazija 6 Sportski da razvije apartman od blockchain usluge cilja fantazija sportski kompanije.
Kompanija plan da razvije vlasnička platforma se zove SecurePlay, koje su rekli da će se okrenuti protiv potrebi za "povjerenje i transparentnost" u fantaziji sportski prostor top uk online pokeru lokacije. "[SecurePlay] će biti prvi svoje vrste, da prednost blockchain tehnologija i pametan ugovore na način koji će promijeniti kako igre, natjecanja i transakcije provode i provodi u fantaziji sportski industrija", kompanija je rekao da u izjavu. SecurePlay je već koristi od Fantazija 6 vlasništvu društveni sportski podatke platforma FansUnite.com "da bi se osiguralo podatke integritet u njihovim $100,000,000 Pokupi Ih Izazov." "Naše partnerstvo će biti fokusiran na provođenje blockchain tehnologiju u fantaziji sport, počevši sa sigurnosti i transparentnost, i vidimo ništa, ali veoma visoki strop za rezultate naša saradnja s BTL," rekao Shafin Dijamant Tejani, predsjedavajući i izvršni DIREKTOR Fantazija 6. Singapur broker počinje prihvatiti digitalnoj valuti depozite digitalnoj valuti entuzijasti možda uskoro koriste svoje digitalni valutu holdings da fond njihovu budućnost trgovinu računa. Singapurski butik brokerskih kuća Tjesnac Finansijski LLC nedavno se udružio sa platne proces BitPay i digitalni banka WB21 omogućiti digitalnoj valuti depozita, prema izvještajima od Financemagnates.com crni 2 dugo slot toster. Pod partnerstvu, korisnici mogu fond koristiti digitalnoj valuti da fond svoje WB21 računa, koji će poslati WB21 novac svojim Problemima trgovinu računa.
"BitPay i WB21 će pomoći mušterije lako preobratiti svoj digitalnoj valuti holdings u valuta to može biti upotrebljeno u fond za njihovu budućnost trgovinu račune i obezbijediti digitalnoj valuti zajednice lakše pristup alternativu apartman investicionih opcije," Tjesnac Finansijski Predsjednik Joseph Mazurek rekao u izjavu crni & tan jack rasel za prodaju. Trenutna digitalnoj valuti cijenu i obim trgovine popularni digitalni valutu trguje po niskoj $604.17 u utorak ujutro, s trgovine obima $11.45 miliona crni & tan jack rasel štenad. Po najnovijim kockanje vijesti od Calvin Ayre pištolj jezero kasino michigan online.