Zahvaljujući Djelovanja Arteta, Bellamy, Meireles, Cole, Yakubu, Jezike, Dann, i Bendtner (možemo da idemo na) to je kao da gledaš NAS prilagođavanje Ureda ima kasinu u charlotte nc. Oni možda još bili u šampioni utrka je on to uradio ima kasinu u cedar rapids ajova.

MP: mislim QPR bio prilično pametan i imam mnogo bolje šanse od ostati budan, plus Stouk kupio pa i mogao sada biti vani kladim za Europa Lige ima kasinu u šampanj illinois. Efekat na online igre industriju na ovih dana se osjeti kao razne sportsbooks pokušaj da pratiš šta se dešava na planeti nogomet kloni slot mašine.
MP: Prijenos rok dan nije promijenila koji će lige ostani srećan kasinu nema depozit bonus. Također smo imali par ljudi podržava Gary Cahill da se pridruži Mamuze u kratkom cijene u srijedu popodne ostani kasinu nema depozit bonus šifre.
Koji klub izašao najgore?CM: Mamuze, Arsenal i Everton jedva pokrili sebe u slavu iz različitih razloga; Arsenal zbog Wenger je ditherings, Mamuze loše trebao Cahill i ne proizvode i Everton su hamstrung i morao da proda precenjeno Arteta koji nije imao dobra igra za oko 2 godine (ja sam Evertonian) ostani kasinu nema depozit bonus šifre 2021.