Navodni prekršaj u pitanju dogodio na vrijeme, Baazov i Maya su vjerojatno u razgovora o nabavka PokerStars i Pun Naginje šta je najbolje roll u čipovima. To može ili ne može biti slučajnost to što je sljedeće godine Države New York je online pokeru bill je ošišane vrstu "loš glumac" jezika da bi smrznute PokerStars iz budućnosti tržištu šta je najbolje pravi novac poker sajt. FBI prigovor, otvoreni u New York-u federalnom sudu u ponedjeljak, navodno je razotkrio da Baazov kao osobu iza ilegalni strane kampanju doprinos.

Baazov je sudjelovanje u slučaju je povezan sa novim optužbe protiv Golub, koji sada lica više djelo optužbe za ilegalno sredstva New York političke kampanje, i navodno podmićivanje drzavni Vrhovni Sud šta je najbolje rulet strategija. Dok nacionalnog prosjeka za kape na pojedinac kampanju donacije u državi izbore je o 6000 dolara, New York ima najviše limit od svaka država na 50.000 dolara šta je najbolje rulet aplikaciju. New York politički operativac Steven Golub se pojavio pred sudiju preko djelo optužbe za izbora uplitanja, o 2014 Andrew Cuomo guvernera kampanju h1b visa stamping slots hyderabad. Politički stručnjaci kažu da $25,000 doprinos bi biti značajno i primetio. Ove nedelje je vijest je tip loš publicitet Baazov, i Maya, je tražio da dodge. "FBI veruje čvrsto ti pojedinci ne bi trebalo da imaju sposobnost da nezakonito ili ilegalno uticaj izbora u Sad-u," rekao je Adam Cohen, specijalni agent zadužen za Buffalo FBI h2 club campinas - poker campinas - sp. Još nevolja je i kruži oko bivše Maya DIREKTOR i predsjednik David Baazov h1b visa stamping slots in india.

Golub je priznao da nije kriv i tvrdi da je žrtva "politički lov na vještice." Ni Baazov niti Maya je javno komentirao novi optužbe protiv Golub, niti svaku potencijalnu vezu sa njim.