WSOP pravilo promijeniti znači da ne NAM igrači su snažno savjetovao da donesi dva oblika identifikacija sa bar jedna od njih je trebalo da potvrde mjesto adresu – svaki put planiraju da sviram u WSOP događaj kako da se više običaj dizajn mjesta nove vidike. Nosite kopiju vašeg najnovije struju na tvom licu?Mislio sam da ne kako da se više dizajn mjesta acnh. To vrstu pitanja je bilo reverberating oko bučno hodnicima Twitter nakon World Series Poker (WSOP) poslao sljedeće tweet.

"Pažnju non-NAS WSOP igrača: ćeš želim 2 neki dokument za IDENTIFIKACIJU osim toga pasoš da reg za događaja kako da se više dizajn mjesta acnl. Treba ID dokazuje svoju sluzbu/trenutnu adresu." Aaa!Sigurno ti ne mijenja nešto!Tweet je upoznao sa uobičajeno protest koja prati svaki oblik promijeniti, sa mnogim WSOP igrača se žale da su već u Americi, što je nemoguće da ima dokumentaciju traže kako da se više običaj mjesta acnh. Hajde momci i devojke, dok možemo lambast je WSOP za odlučuje da se provede to pravilo tako kasno u dan, mi smo živi, u 21 Veku, i ako ti se ne računa, to bi trebalo biti lako non-NAS igrača da nađemo kopiju dokumentacije trebao (ako nemam bankovni račun onda ne možeš da igraš u svakom slučaju, jer pretpostavljam da ste ispod 16 godina). Ne-NAS igrača koji fensi skakanje online, i svira WSOP.com također će morati dati dva oblika I.
D (sa jednom pokazati dokaz adresu) inače neće moći igrati online kasina od vanshaw medicine hata ab. Reagira na protest na Twitter, WSOP Izvršni Direktor, Ty Stewart, rekao PokerNews da je ozbiljan dezinformacije razmjenjuju," i to Međunarodni igrači su tražili, nije potrebno, da donese drugu vrstu identifikacije da potvrdite svoju adresu," zato što će, 'uštedeti vreme i izbjeći treba za nastavak papire.". Promjene su provedeni nakon promjenu u federalnom zahtjev za dozvolu kasina da se potruditi da dobiju stalnu adresu za svoje mušterije, i nije odluka do WSOP dizajniran da ih naljutiš kazino pored mora falmouth mama. Po najnovijim kockanje vijesti od Calvin Ayre kasina od wichiti padne tx.