Ali spajanje plan bude malo komplikovanije kao Filipinima' Sekretar Finansija je s obzirom prijedlog da uzmem PAGCOR iz kasina posao, prema Manili Bilten krone mjesta novosti v 0.29. Kada ona je pitala da joj stati za spajanje, Domingo rekao da će se pridržavati Predsjednik Duterte je naređenja ako on želi da kombinirati oboje agencija kroger nema vremena mjesta na raspolaganju.

U julu, Duterte je rekao da želi da se prilagoditi PAGCOR je društvenu odgovornost sredstva da zdravstvene zaštite. Po najnovijim kockanje vijesti od Calvin Ayre texas holdem poker tournaments near me. Ti bi da unajmim stvarno dobro menadžera da to uspeo," Domingo rekao. "Ako to je politika nacionalne vlada, neću predmet to," Domingo rekao delegati, prema izvještaju Rappler texas holdem poker tournament europe.

Domingo, međutim, je priznao da spajanje dve agencija je "će biti veoma težak posao." "To će biti [kombinacija] šta bi smo nazvati masa (masa) završiti na međunarodnom nivou kraja... texas holdem poker tournaments oklahoma. Ako ikad i odemo do Ureda Predsjednika," Rojas rekao u poruku na novinska agencija.