888 Holdings je najnoviji kompaniju da namiri poreza bill sa španjolskom ispred dozvolu ruku koja počinje uskoro. Kao dio dogovora sa vlasti širom svijeta igara firma platio okruglo €je 7,4 miliona sa dodatnih €1.3 miliona u surcharges i kamate.
To se odnosi na oklade firma je uzeo od januara 2009 i Možda 2011 sa vjerojatnost da će sada biti ponudio dozvolu kasnije ove nedelje kada će illinois kockanje otvoriti. Bwin.zabava je tako daleko platio najviše sa račun za nešto preko €33 miliona sa Sportingbet i Betfair također postigne dogovor da plati porez. Boylesports pratio PKR je trag puštajući Svetu mašte Niz Poker (WSOP) aplikaciju za Facebook.eGR izveštaje aplikaciju će omogućiti igrača da izaberi tim pet od neke 180 profesionalci očekuje u WSOP u Grad Grijeha kada će illinois kasino otvoriti. Igrači bodove ovisno od broja konačni stolove njihov izbor se u 50 događaja sa nagrade da pobjednici – uključujući iPad 3. Boyles' poker menadžer mase misle da ste Corbett osvrnuo: "Ovdje u Boylepoker.com mi smo pokazuje naše zakletve da Poker razvijanjem ovu aplikaciju i također se iza najveći Poker događaj godine, U WSOP." Britanski bokser Carl Froch otišao u kladionicu crveni suočen nakon punters zlato na Nottingham na osnovu borac je naslov dobiti ovaj vikend kada će illinois legalizovali sportski kockanje.

Ladbrokes posebno vidio velikog obima klađenja stavljen na borac sa jednim 20,000 funti jedan u 6/4 košta mnogo ih kada će island imaju više mjesta isporuka. Oni su također vratiti izgubiti rundu opklade zahvaljujući njegovom nokaut pobjedu posso usar memoria ddr2 ih slot ddr3.

Alex Donohue iz kompanije rekao BoxRec vijesti: "Punters nikad nisam izgubio vjeru u Froch. Uprkos našim naporima da patka ga položili smo neke teškoj opklade i on nas je ostavio za grof." Po najnovijim kockanje vijesti od Calvin Ayre oposum kraljevstvo poker trči 2021.