Australijski države Victoria izgleda da podrže borbi protiv meč mečeva i ilegalno sportski klađenja kasinu kod slot mašina u blizini san jose.
To je objavljeno da je država gleda u provođenju zatvorske kazne da namještanje biti uvela u Victoria kao da je prvi korak da nationalise kockanje zakone da korijen iz korumpirani sportski klađenja. Viktorijanske Igara Ministar Michael O'brien je to napravio njegov zadatak je da predstavim prvo zakona dizajniran da mi je stalo kazne oko namještanje. O'brien i da će povećati kazne za nudi sportski opklade na događaje bez podrške relevantne kod vladajuća tijelo. O'brien je obećanje je dovela oslobađanje pregled sporta-kladim regulisanje od Trke Victoria je bivši predsednik sluge, Des Glison. Glison je pozvao na ogledalu zakona preko Australiju, ali O'brien je pritisak za nacionalnu pristup kasinu kod slot mašina u blizini monterey ca. Prema Maars Vijesti, O'brien misli da ako ostali države nije uspio stati u red mogla bi da otkrije sve sport, "količine novca koji Je dobila na sport je povećanje u značajan stopa (i) ako mi ne ponašaj se uskoro ćemo se naći u krizi od integriteta." Nakon sastanka do Australije zlocine prošlog mjeseca, savezni i državni sportski ministri su se složili da se provede novi režim da se nosim sa namještanje i korumpirani kockanje pink pantera slot mašina vrijednosti. U Gillard vlada je od zahtijevao da sport usvojiti skladu pravila ponašanja i naći novi anti-presađivanje standardima pristup federalnoj sredstva roze red hot poker biljka.
Kao O'brien je ranije osećanja izbjegao da, tamo je pravi problem je to neka država će ići presporo u sljedećih odelo, stavlja mrlju na mjere napredna države. Uprkos tome mogućnost, O'brien i dalje uporan u svoj pristup, rekao države Victoria bi gurati naprijed bez obzira na napore od drugih država i sa ili bez odobrenja relevantno sportski kontroliše tijelo.

Po najnovijim kockanje vijesti od Calvin Ayre pink pantera slot mašina priručnik.