U stvari, samo je deset posto vlasništvo je posvećen igara, prema MGM Kini koliko žetone da li je svaka osoba dobije. To je još 900 nedostupan koliko žetone za 20 dolara kupiti u. To je savršeno vrijeme je da otvorimo na eve godine psa," MGM Glavni Izvršni James Murren rekao Blumberg prošle nedelje koliko žetone počinješ sa pokera.
Operatera će također lice veći pritisak više novi odmarališta i dodatnih Azijska kockanje destinacija." m odmaralištu i kasina henderson nevadi. "Makao će uvijek lice regulatorne rizik od bilo kakve promjene iz Kine m lok ogradu 3 slot. "Vjerujem da smo stvorili odmaralište to tačno mete tržištu to je najbrže rastući danas upper-kraju veliko tržište." Ali MGM Cotai otvara zbog izvještaja da Kineske vlade je s obzirom na pretvaranje praznik ostrvo Hainan u kasinu hab, podsjećajući Makao kako pažljivo prosperitet je vezana za politiku želja Pekinga.

"To će biti teško za MGM da pobijediti ostale takmičara novi odmarališta rampu-gore," rekao Margaret Huang, analitičar u Blumberg Inteligenciju m lok picatinny ogradu 13 slot. Projekat je bio presečen do kašnjenja od kada je propustio svoju početnu 2016 otvaranje metu, i to je nešto o zudnji za MGM da spremi se na vreme za unosno Nove Godine kazino otvaranje nakon covid 19. Ne-gaming pogodnosti uključiti 2.000 mjesta pozorište, od $12 miliona umjetnička kolekcija, novi restorani, prodavnice, sastanak prostora i luksuzno odmaralište.