I odgovor je bio sjajan." Asher neće da kaže koliko je donirao.
Kasina širom zemlje su zatvorili vrata za razne put slike pet zmajevi slot mašina besplatno skidanje. "Ja ne osjećam se dobro u vezi dalje plaćen dok toliko ljudi su bez posla," Asher je rekao da je u utorak pet u redu poker. "Jedna od stvari koje volim da radim u vrijeme poteškoća je da uključiš TV i prati sport," on je rekao "To je odvlačenje pažnje pet slova za kockanje šanse. William Hill je 114 sportski utikači u Nevadi — neki od njih su podivljali kiosk lokacije — i ima 39 više u New Jerseyu i Ajova pet slova za poker lonac.
Furloughed zaposlenici su sve instrukcije ovaj tjedan na to kako da se prijavim za pomoć iz fondacije. Mislim da je važno da smo se sportski će se ponovo, ali očigledno je da to ne može dogoditi dok učesnika osjećam se sigurno i nadam se to prije ili kasnije." Asher je rekao odgovor je dobio u e-mailove i poruka o fondaciju plan je bio "ohrabrujuće." sad online mjesta ne depozit. Asher rekao je da je zabrinut za neki društveni posljedice koje mogu javiti tokom naše gašenje poslove, uz napomenu da sport su često stres relievers za ljude sad online pokeru pravi novac.

Više od 600 William Hill kladionice radnika koji je dobio odsustvo primeti prošli tjedan će biti u mogućnosti da se malo finansijsku pomoć od kolege sad poker ne depozit bonus.